DEL 9 AL 24 DE MARÇ. H: dimarts i dimecres, a les 21 h. P: 9€

dimecres, 10 de març del 2010

Digues la teva sobre L'ANALFABETA!

Què t'ha semblat l'obra? Què és el que més t'ha agradat i què hi trobes a faltar? T'agradaria preguntar alguna cosa a la directora o l'actriu de L'analfabeta? Aquest és el teu espai... NO ET TALLIS!

6 comentaris:

  1. felicitats per l'espectacle!!

    mentre veia l'obra vaig pensar en un llibre que es diu "la lladre de llibres" de Marckus Zusack, el recomano a tothom que disfrutés amb l'obra!

    laia***

    ResponElimina
  2. El relat de la senyora Kristof és fantàstic.
    La interpretació és sublim i escruixidora, m'ha arribat a l'ànima. És molt difícil mantenir aquest nivell durant l'hora que dura l'espectacle.
    L'actriu es fica dins d'un personatge que passa de l'alegria a la misèria en un plis-plas i amb una elegància i professionalitat que poques vegades he vist en un teatre.
    Llàstima que el Versus no sigui un teatre més conegut, ja que es tracta d'un treball que es s'hauria de representar en teatre de molt alt nivell.
    Jo vaig veure l'obra a Tarragona i he vingut expressament a Barcelona per poder gaudir de nou d'aquest admirable treball.
    Si he de destacar una part negativa de l'espectacle, m'inclinaria per la il·luminació, la trobo por acurada pel l'obra. També hi ha moment que la música hauria de difuminar-se, desaparèixer... el text ja omple totalment l'escenari.
    Molta sort!

    ResponElimina
  3. ¡Genial!
    Para no perdérselo. La actriz es increíble, y la inclusión de elementos para acompañar el texto me ha encantado. No es solo un monólogo, es mucho más. Es una representación en toda regla. Resulta muy dinámica con todos los materiales de apoyo (me encantó lo de la cuerda, y las bolsas).
    Como punto negativo al respecto debo decir que según la posición en las butacas no es fácil ver todo lo que está pasando, no sé si es por la disposición del espacio o por la distancia entre el escenario y los espectadores.
    Al contrario que anónimo anterior, a mí la música me encantó, la encontré muy adecuada y no me mólestó para nada. La complicidad de la actriz con el público, la cercanía, también añaden encanto a la representación.

    ¡Muchas felicidades!

    Esther R.

    ResponElimina
  4. por mi parte poca cosa a añadir a lo anterior. tanto la actriz como la dirección, impecables. la solución de las bolsas guarda-recuerdo, con la música y los objetos respectivos... un buen hallazgo bien llevado a término, como cada uno de los detalles (cuerda, tierra, muñeco, naranjas...)
    para mí, como en el segundo comentario de más arriba, su defecto es que no haya tenido mayor repercusión. una lástima. mucha suerte!

    óscar

    ResponElimina
  5. Senzillament extraordinari i commovedor, amb una interpretació excel•lent.
    Felicitats actriu! Que tinguis molta sort en aquest món teatral... injust i corporativista... te la mereixes!!!

    ResponElimina
  6. És la primera vegada que escric en un blog i no sé si me'n sortiré però... ho provaré!
    Només volia dir-vos que us agraeixo de tot cor les vostres paraules i que me n'alegro que hagueu gaudit d'aquesta nostra analfabeta tant com jo ho he fet i espero continuar fent-ho.

    Un gros bisou
    Eva Saumell i Olivella

    ResponElimina